ASWO – Nordens största reservdelsdistributör

ASWO Danmark startade 1988 som ett mindre reparations- och grossistföretag i Fleggaard-koncernen. År 1996 inledde företaget ett samarbete med ASWO International i Tyskland om handel och försäljning i Danmark. 

År 2007 och 2008 grundades dotterbolagen ASWO Sverige AB och ASWO Norge AS, och 2017 blev ASWO Nordens absolut största inom sitt område med den senaste starten av ASWO Finland Oy.

Vi är fortfarande en del av Fleggaard-koncernen med samarbetspartner i samtliga europeiska länder. På vårt huvudlager och inköpsavdelning i Tyskland finns 480 duktiga kollegor redo att hjälpa våra nordiska kunder.  

1

Nordiskt team

400

Varumärken

17.000.000

Unika varenummer

Har något gått sönder? Du hittar delen hos ASWO

ASWO är Nordens största distributör av reservdelar för alla typer av elektronik och hushållsapparater i hemmet. Vi levererar originalreservdelar till samtliga varumärken – både de mest kända och de lite mindre kända. Om du saknar något, så är chansen stor att vi redan har det i lager eller så skaffar vi fram det på några dagar. 

Vi vänder oss enbart till företag. Som reservdelsdistributör säljer vi endast till återförsäljare, tekniker och elektriker. Som privat konsument hittar du oss i ditt närområde genom vårt stora nätverk av återförsäljare. Hos din lokala återförsäljare har du som vanlig konsument därmed alltid tillgång till fler än 17 miljoner olika reservdelar och tillbehör. 

Vi är stolta över att vara totalleverantör inom vårt område, så att nästan oavsett vad som ska bytas ut kan din tekniker, återförsäljare eller reparatör hitta det hos ASWO.

Det är ofta grönast att reparera

ASWO tänker grönt och vill som reservdelsdistributör vara en drivkraft för hållbarhet i branschen.
Trots att den nya tekniken blir ständigt mer energieffektiv krävs det mycket resurser för att producera och transportera nya apparater. Därför kan det ofta löna sig att reparera elektriska produkter ett par gånger innan de byts ut mot nya apparater. 

Genom att lagerföra alla tänkbara reservdelar gör ASWO det möjligt för våra kunder att reparera effektivt. Därmed skonas miljön från många miljoner ton elektroniskt avfall. Varje liten reservdel som ökar livslängden på en apparat bidrar till att ge den en mer hållbar livscykel, vilket gynnar både miljön och klimatet.